Ludieke verkiezingsacties in Winkelcentrum Walburg

21 februari 2014
Ludieke verkiezingsacties in Winkelcentrum Walburg

ZWIJNDRECHT - Winkelcentrum Walburg staat 1 en 15 maart in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Tussen 10.30 uur en 15.30 uur zijn er diverse  verkiezingsacties zoals zeepkistdebatten, muzikale optredens, films, koffie drinken met politici en kraampjes met informatie van de politieke partijen. Alle partijen doen mee aan de activiteiten om de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen. 
 
De acties worden gehouden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.  Op verschillende locaties in het winkelcentrum gaan politici staande op een zeepkist in debat met elkaar.

Ronald Roël, van de lokale omroep Atos, gaat de debatten leiden. Hij zal  winkelend publiek erbij betrekken en vragen over welke onderwerpen het debat moet gaan.  Ook kunnen bezoekers op een wensmuur aangeven welke wensen ze hebben voor de nieuwe gemeenteraad. Het winkelend publiek krijgt de gelegenheid onder genot van een drankje en een gebakje bij de Hema, Lady Ann, Délifrance of Grand Bras, in gesprek te gaan met een politicus.

De politieke partijen zijn aanwezig in het winkelcentrum en laten middels informatiekramen, films of muzikale optredens zien/horen waar ze voor staan. De winkeliers van winkelcentrum Walburg sponsoren de verkiezingsactiviteiten en stellen consumpties gratis beschikbaar.
 
Op 19 maart zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. De politieke partijen willen met de actie de kiezers de mogelijkheid bieden zich te oriënteren op de politieke standpunten en kennis te maken met de lokale politici, zodat ze bij de verkiezingen een gefundeerde keuze kunnen maken. De verkiezingen zijn voor de inwoners de kans om invloed uit te oefenen op wat er in Zwijndrecht gebeurt.  

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.