Jeugdteams sv Conventus succesvol op het Eureka jeugdtoernooi

16 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Jeugdteams sv Conventus succesvol op het Eureka jeugdtoernooi

ZWIJNDRECHT -  De jeugdteams van Conventus’ korfbaltak hebben het korfbalseizoen erg succesvol afgesloten: ze namen maar liefst twee bekers terug naar Zwijndrecht!
 
Tijdens het gezellige en sterk bezette toernooi in Rotterdam blonken met name de D- ten F-teams van de op sportcomplex Develstein gevestigde vereniging uit met hun samenspel en balvaardigheid. Het F-team won de zilveren beker, terwijl het D-team zelfs de gouden beker won!
 
Kabouter hand- en korfbalclinics
Win je binnen enkele jaren ook met je teamgenoten een beker in een hand- of korfbaltoernooi? In samenwerking met de Toppies organiseert sv Conventus de komende weken twee clinics voor kinderen uit de categorie 3 tot 5 jaar (‘kabouters’).

Speciaal voor deze leeftijdsgroep heeft de Zwijndrechtse vereniging trainingen ontwikkeld, waarin kinderen speelsgewijs kennis kunnen maken met de hand- of korfbalsport. Als eerste wordt op 18 juni een korfbalclinic gegeven, van 16:00 tot 17:00 uur in de Develhal. Een week later, op 25 juni, wordt op dezelfde wijze een handbalclinic gegeven.

Foto-credit:
Conventus-djeugd-goud: Patrick Huisman / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.