Heer Oudelands Ambacht ook winnaar van 2e Wijkvoetbaltoernooi

16 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Heer Oudelands Ambacht ook  winnaar van 2e Wijkvoetbaltoernooi

ZWIJNDRECHT - Tijdens de finaledag op de accommodatie van v.v. Groote Lindt heeft de wijk Heer Oudelands Ambacht ook de 2e editie van het wijkvoetbaltoernooi gewonnen. Na wedstrijden tegen de winnaars van de voorrondes uit alle zwijndrechtse wijken waren De Kikkerkontjez uit HOA het sterkste. De sportiviteitsprijs ging naar De Zwart-Witte uit de wijk Nederhoven.

De organisatie bestaande uit de Toppie sportcoaches  en v.v. Groote Lindt kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi. Na de 6 toernooien in wijken was de finaledag een prima afsluiting onder uitstekende weeromstandigheden. Dankzij de ondersteuning van een aantal wijkplatforms gingen de winnaars met een beker en alle deelnemers met een herinneringsmedaile naar huis.

In het voorjaar 2015 zal de 3e editie worden georganiseerd. Hier ligt dan de kans voor de andere wijken om het jaarlijkse toernooi op hun naam te schrijven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.