De promoties blijven vallen voor Twirlteam Accelerando

16 juni 2014 door Hennie van der Zouw
De promoties blijven vallen voor Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Twirlteam Accelerando deed afgelopen zaterdag 14 juni ook mee aan de 22e twirlwedstrijd die zij voor de twirlers uit de regio organiseerde in de Develhal in Zwijndrecht.

Niet alleen twirlers uit de regio kwamen, maar ook een team (en solisten) uit Noorwegen die in nederland waren voor een workshop / training door een nederlandse top docent. Tijdens deze wedstrijd waren er naast de standaard juryleden ook de technische commissie aanwezig, aangezien deze wedstrijd ook in het teken stond van afnames van examens van kandidaat juryleden, waardoor er vele jurytafels in de sporthal waren neergezet. Ondanks de vele ogen die op de solisten waren gericht, ging het er allemaal gezellig en relaxed aan toe. Het zorgde niet voor extra stress of zenuwen.

De solisten en teams van Accelerando  behaalden deze dag  hele goede resultaten. Zo heeft deze twirlvereniging haar lijst van deelnemers aan de voorrondes voor de nederlands kampioenschappen weer mogen aanvullen. Er waren zelfs twee leden die  (wederom aan nog het begin van dit twirlseizoen) een promotie wisten binnen te slepen.

Dit was solist Bonita de Ruiter, uitkomend bij het onderdeel 2-baton preteen beginner. Zij behaalde voor dit onderdeel in mei al een promotie waardoor zij nu verplicht over gaat naar de intermediate klasse. Solist Emma Heppenhuis behaalde ook een promotie bij het onderdeel 1-baton, preteen beginner.  Zij behaalde in maart in Zoetermeer al een promotie met haar 2-baton routine. De meiden waren dolenthousiast, want zij hebben dit seizoen al super gedraaid en goede resultaten behaald en stonden al op het NK met een aantal onderdelen. Er kan weer teruggekeken worden op een geslaagde wedstrijddag. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.