Groep 3 van OBS De Bron op bezoek bij de Frelustal

17 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Groep 3 van OBS De Bron op bezoek bij de Frelustal

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Maandagmiddag 16 juni stonden de Schoolgidsen van de SN&LZwaard al klaar bij de Achter Ambachtse weg in Hendrik Ido Ambacht om de groep drie van OBS de Bron een prachtige natuurmiddag te bezorgen.

28 Kinderen met hun moeders als begeleiders hebben hun hart opgehaald in de natuur.

Over een boerenhek klimmen en dan hup  naar de schapen en de koeien, dicht bij huis en zoveel natuur te beleven. Iedereen ging, wel een beetje moe, met een zelfgemaakt bloemenschilderij naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.