Albatros rondt korfbalseizoen af

23 juni 2014
Albatros rondt korfbalseizoen af

ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros zijn bezig met de laatste loodjes van dit korfbalseizoen. Afgelopen zaterdag vond op de velden van sportpark Develstein het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats en ook nam een Albatrosdelegatie deel aan een beachkorfbaltoernooi in Noordwijk.
Eerder deze maand was er een gezellig en geslaagd jeugdkamp in Boxtel en nog eerder was er natuurlijk de viering van het 60-jarig bestaan van de Zwijndrechte korfbalclub. Het jubileum telde drie dagen boordevol activiteiten met een grote deelname en veel werk voor de diverse vrijwilligers.
De jubileumcommissie kon uiteindelijk moe maar voldaan terugkijken op de jubileumviering en de honderden foto’s spreken boekdelen.
Er wordt door de jeugd inmiddels getraind in de nieuwe samenstelling en de diverse technische blokken zijn druk met het zoeken naar nieuwe trainers voor de ca. veertig teams.

A.s. zaterdag staan er oefenwedstrijden tegen het Ridderkerkse KCR op het programma en worden de diverse opstellingen uitgeprobeerd. Hierna mogen de jeugdige korfballers op vakantie.

Voor de junioren en senioren tot en met 21 jaar rest in het weekend van 4 juli nog het jaarlijkse kamp in Bergeijk.
Na een hopelijk rustige en zonnige zomer zullen begin augustus de senioren- en A-selectie als eerste op het trainingsveld verschijnen. Trainer Karim Ratoube staat voor het vierde jaar voor de selectiegroep, maar bij de A-jeugd is het stokje van Martijn van der Wees na drie jaar overgenomen door de “eigen” trainers Roeland Barendregt en Alex Kok.

De veldcompetitie gaat voor de Albatrosteams op zaterdag 7 september van start.

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.