Geslaagden 1e tijdvak Walburg College

16 juni 2014
Geslaagden 1e tijdvak Walburg College

ZWIJNDRECHT - Hieronder een overzicht van de geslaagde leerlingen van het Walburg College, vestiging Norderstedtplein in Zwijndrecht, voor het eerste tijdvak.

VMBO Gemengde leerweg - Sector: Economie: Mourad el Arbaoui, Fayssal Belabas, Brandon Bras, Beyza Polat, Lyall Silie, Victor Sonders, Robert-Jan Woodward, He Ging Zhang
 
VMBO Theoretische leerweg - Sector: Economie: Damian van Daalen,  Malik Francisco Dias, Mustafa Kalin, Marjohn Kohistani, Anne-Sofie Kroon, Pierre vd Leeuw, Mischa Ouwens, Bas van Wingerden

VMBO Theoretische leerweg - Sector: Landbouw: Maria Kerkhof

VMBO Theoretische leerweg - Sector: Techniek: Kevin Braga Rettich, Tamer Brouwer, Homme Bürmann, Leon Hartog, Matthijs Nieuwenhuizen, Jeffrey Ringelenstijn, Kimberley Schoenaker, Zala Seyed Agha Khel, Dylan Rozendaal, Kevin Temelkov
                                            
VMBO Theoretische leerweg - Sector: Zorg en Welzijn: Linda Brandse, Cilia van Dam, Jetske IJpma, Ruben de Jong, Sheimae Lemsidi, Nino di Marzio, Pelle Vos

HAVO Profiel: Cultuur en Maatschappij: Mohamed el Aichra, Renate Bakker, Max du Burck, Diny Giel, Sandra Groeneweg, Gijs Holtmark van Dijkerhof, Sofie Koster, Orrin van Leeuwen, Bo den Otter, Sjors Smit, Denis Spirtovic, Corine vd Vegt,

HAVO Profiel: Economie en Maatschappij; Joeri Baars, Midheta Babahmetovic, Sven Bakker, Melvin Blok, Nathan Bouman, Lars ter Braake, Amy Bronwasser, Arvin Glimmerveen, Rens Hendriksz, Nils Huijgen, Robert Kain, Abdullah Karaca, Jasper Koops, Kevin Korswagen, Lisanne Ligtelijn, Lotte Mol, Netta Stijnen, Tom Tabbers, Olov Schuurman, Robert Vrdoljak, Romy Vrolijk, Jochem Witjens

HAVO Profiel: Natuur en Gezondheid: Daphne den Boef, Vera Egbers, Armelle Freriks, Yalda Karimi, Eldina Salovic, Anne Versluis, Laura van Wingerden

HAVO Profiel: Natuur en Techniek: Lisa Feltzer, Denise vd Gaag, Thomas Glandorf, Ben Groeneveld, Jeroen vd Haterd, Kevin Huit, Tom Kappetijn, Sven van Leersum, Wesley Nieuwenhuijse, Anne Nieuwkoop, Stan Nispeling

Deze leerlingen zijn al geslaagd (zie bovenstaande lijst) maar zijn tevens geslaagd voor het 2e profiel

HAVO Profiel: Cultuur en Maatschappij: Midheta Babahmetovic, Sven Bakker, Melvin Blok, Amy Bronwasser, Susan Siawasch, Netta Stijnen, Jochem Witjens, Robert Vrdoljak, Romy Vrolijk

HAVO Profiel: Natuur en Gezondheid: Lisa Feltzer, Denise vd Gaag, Thomas Glandorf, Ben Groeneveld, Jeroen vd Haterd, Kevin Huit, Tom Kappetijn, Sven van Leersum, Wesley Nieuwenhuijse, Anne Nieuwkoop, Stan Nispeling

Atheneum Profiel: Cultuur en Maatschappij; Aimee ten Hove, Laura de Kreij, Max van Mastrigt, Shanice vd Meer, Casper Noodelijk, Mees Visser

Atheneum Profiel: Economie en Maatschappij; Celine van Amerom, Noël Breibach, Burhan Cetin, Daniëlle van Herpen, Klaas Homburg, Sabrina Jammy, Jacqueline Ripzaad, Natasja Stolk, Jimmy Tang, Eren Top, Cailey van Torenburg, Tanja Urosevic, Beau Waar

Atheneum Profiel: Natuur en Gezondheid; Celine van Bebberen, Jessica Byrman, Tomas van Houten, Christiaan Weijschedé
 
Atheneum Profiel: Natuur en Techniek; Quincy Booster, Remon vd Berg, Stijn Berghout, Ruben Buitenhuis, Tim Dalmeijer, Deidre van Gameren, Amy Hack, Thomas Keuter, Rick vd Leer, Casper van Mastrigt, Jeroen vd Pol, Anna Smak Gregoor

Gymnasium Profiel: Cultuur en Maatschappij; Merel Kappetijn

Gymnasium Profiel: Economie en Maatschappij; Josephine Evers, Laura Kant, Walter Verbeet

Gymnasium Profiel: Natuur en Gezondheid: Alex Frank, Margaux Haimé, Shenna Sterrenburg

Gymnasium Profiel: Natuur en Techniek; Femke Kloot, Ewout Michels, Ricardo Michels, Diantha Terlouw, Koen van Wissen

Deze leerlingen zijn al geslaagd (zie bovenstaande lijst) maar zijn tevens geslaagd voor het 2e profiel

Atheneum Profiel: Cultuur en Maatschappij: Celine van Amerom, Noël Breibach, Burhan Cetin, Daniëlle van Herpen, Klaas Homburg, Sabrina Jammy, Natasja Stolk, Jimmy Tang, Eren Top, Cailey van Torenburg, Tanja Urosevic, Beau Waar

Atheneum Profiel: Natuur en Gezondheid: Quincy Booster, Remon vd Berg, Stijn Berghout, Ruben Buitenhuis, Tim Dalmeijer, Deidre van Gameren, Amy Hack, Thomas Keuter, Rick vd Leer, Casper van Mastrigt, Jeroen vd Pol, Anna Smak Gregoor
 
Gymnasium Profiel: Cultuur en Maatschappij; Josephine Evers, Laura Kant, Walter Verbeet

Gymnasium Profiel: Natuur en Gezondheid: Femke Kloot, Ewout Michels, Ricardo Michels, Diantha Terlouw, Koen van Wissen


 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.