Wijkkeuken Diverz bestaat 1 jaar

04 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Wijkkeuken Diverz bestaat 1 jaar

ZWIJNDRECHT - Het was in mei alweer een jaar geleden dat de wijkkeuken in wijkcentrum KAZ (Kort Ambacht) van start ging. Het afgelopen jaar hebben heel wat bewoners genoten van een heerlijke maaltijd uit een bepaald land. We hebben o.a. Turks, Marokkaans, Chinees, Antiliaans, Nederlands en Afghaans voorbij zien komen.

De lekkerste geuren verspreidden zich op dinsdagen in en om het wijkcentrum. Bezoekers genoten niet alleen van de maaltijd, maar ook van de gesprekken die ontstonden onderling. Voor de meesten, waaronder een aantal alleenstaanden, is de wijkkeuken een ontmoetingsplaats en een moment van afleiding in de week.

De enthousiaste dames die koken in de wijkkeuken zijn allemaal vrijwilligers, met verschillende culturele achtergronden, die in het hele proces ondersteund worden door Diverz.

Op 15 juli staat de volgende wijkkeuken gepland waarbij het thema nog een verassing is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.