Honkballers HSV Zwijndrecht gaan met overwinning zomerstop in

06 juli 2014
Honkballers HSV Zwijndrecht gaan met overwinning zomerstop in

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse honkballers hebben zich in de afgelopen week hersteld van een mindere periode. Geplaagd door blessures waren de resultaten in de laatste wedstrijden duidelijk aan de magere kant.

Eerst werd dinsdag in Enschede de inhaalwedstrijd tegen Tex Town Tigers met 7-5 gewonnen na een spannende wedstrijd. Relief pitcher Aldrich Isenia loodste zijn team keurig naar de overwinning toen hij in de achtste inning Layton White afloste. Zaterdag was er in Haarlem tegen Sparks tot op het laatste moment uitzicht op een goed resultaat, maar de 3-2 achterstand kon in de slotfase niet meer omgebogen worden. Zondag volgde de return tegen Sparks op Bakestein. Ook nu een goede wedstrijd van beide kanten. Layton White gooide zijn laatste wedstrijd voor Zwijndrecht voor zijn terugkeer naar de Verenigde Staten en bekroonde dit met een 4-2 overwinning.

De competitie heeft nu een zomerstop tot 9 augustus, waarna Zwijndrecht direct twee cruciale duels moet spelen tegen Euro Stars.Layton White speelde zijn laatste wedstrijd en bekroonde deze met een 4-2 overwinning

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.