Jubileum 'Sterrenslag' daverend succes

07 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Jubileum 'Sterrenslag' daverend succes

ZWIJNDRECHT - Traditiegetrouw heeft de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O het seizoen afgesloten met een “Sterrenslag”, een spelenmiddag voor de jeugd in en rond de turnhal aan de Uilenvliet. Dit jaar voor de tiende achtereen volgende keer.
Bij deze jubileumuitvoering vond het O & O-bestuur dat er iets te vieren viel. Zij verraste de JAC-leden met taart, cupcakes en gebakbordjes, alles voorzien van hun eigen JAC-logo.

Dat de opzet van een dergelijke spelmiddag een gouden greep is geweest  bleek ook nu weer. Wederom was het een daverend succes. Meer dan 150 jeugdleden namen in teamvorm deel aan deze letterlijke en figuurlijke spetterende “Sterrenslag”. Met volle teugen genoot de jeugd van allerlei (water)spelen. Door de teams werd o.a. fanatiek gesjoeld met ijsblokjes, gesprongen op een 4-persoon skippybal, geprobeerd bekertjes water overeind te houden terwijl de tegenstander  deze probeerde om te gooien met waterballonnen. Ook de stormbaan was dit jaar weer een voltreffer.

Na 2,5 uur  van spelletjes werd het team onder leiding van Arnold in ’t Veld tot winnaar uitgeroepen.

De teams worden begeleid door vrijwilligers, samengesteld uit leiding, assistent leiding, ouders. Omdat het JAC waardeert dat zij ieder jaar weer gesteund wordt door deze vrijwilligers had zij dit jaar een prijs ter beschikking gesteld voor de leukste en fanatiekste teamcoach. Carolien de Winter en Martine Bruinsma bleken gelijk geëindigd te zijn. De strijd werd uiteindelijk uitgevochten in een groot sumoworstelpak met als uiteindelijke winnaar Martine Bruinsma

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.