Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 100 jarige Mevrouw Rietdijk-Heij

11 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 100 jarige Mevrouw Rietdijk-Heij

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 100  jarige
 
Maandag 7 juli 2014 heeft locoburgemeester Jolanda de Witte namens het College van B&W van de gemeente Zwijndrecht de felicitaties overgebracht aan mevrouw Rietdijk-Heij voor haar honderdste verjaardag. Mevrouw Rietdijk-Heij is op zondag 7 juli 2014 100 jaar geworden. In een geanimeerd gesprek vertelde mevrouw Rietdijk over haar dochter, kleinkinderen en achterkleinkinderen.
 
Mevrouw Rietdijk-Heij heeft haar verjaardag  gevierd met een high tea voor familie en vrienden. Zij woont sinds 1968 in Zwijndrecht en sinds een jaar in de Lindonk  (onderdeel van zorgorganisatie Swinhove Groep)  aan de Rotterdamseweg waar zij het erg naar haar zin heeft.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.