Incident bij Kijfhoek blijkt loos alarm

17 mei 2013
Incident bij Kijfhoek blijkt loos alarm

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Twittervolgers zijn vanochtend rond half negen misschien geschrokken van een twitter bericht over een incident met een trein bij rangeerterrein Kijfhoek. 

Er was rook gezien bij een treinstel, en uit voorzorg waren de hulpdiensten direct gewaarschuwd, en al snel ter plekke.
 
Gelukkig werd er al snel ontdekt dat er weinig aan de hand was, want de remmen van een trein bleken te zijn vastgelopen en dat had de rook veroorzaakt. Gelukkig bleek er geen brandgevaar te zijn, en na een grondige controle door de brandweer konden de hulpdiensten weer huiswaarts.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.