Rotary Rally trok de Krimpenerwaard in

23 september 2013
Rotary Rally trok de Krimpenerwaard in

ZWIJNDRECHT - De traditionele Rotary Rally werd dit jaar verreden op zaterdag 21 september. Het goede doel was dit jaar het Ronald McDonaldhuis in Barendrecht. Het was voor de 11e keer dat het evenement, een initiatief van Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel, plaats vond.

Er werd gereden in twee klassen: de tourklasse voor ‘gewone’ auto’s en de vintageklasse voor zogenoemde classic cars: auto’s die ouder zijn dan 25 jaar.

De rit speelde zich af in de mooie Krimpenerwaard, onderdeel van het Groene Hart. De start was vanaf 11.30 uur bij Mulder Citroen aan de Dirck Uytenboogaertstraat 6 te Zwijndrecht. De finish was tussen 17.00 en 18.00 uur bij Festino! (voormalig Theater 'De Uitstek') bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Hier werden de classic cars, evenals vorig jaar, voor bezichtiging opgesteld. De lengte van de rit bedroegt ruim 50 km

Zoals gebruikelijk ging ook dit jaar de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar was dat het Ronald McDonaldhuis in Barendrecht. In dat huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die behandeld worden bij Yulius, de zorginstelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd er in Festino! een zgn. happy hour gehouden waar de rijders onder het genot van een drankje met de andere rallyrijders hun ervaringen uitwisselden. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.