Kofferbakverkoop neemt grote vormen aan

31 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Kofferbakverkoop neemt grote vormen aan

ZWIJNDRECHT - De eerder aangekondigde kofferbakverkoop bij de Swinhove Groep neemt grote vormen aan! Inmiddels zijn ruim 30 verkopers aangemeld, die vanuit hun auto leuke spulletjes van zolder, uit kelders en uit garages gaan verkopen. Daar zitten voor de liefhebbers natuurlijk hele leuke zaken tussen!
 
De kofferbakverkoop wordt a.s. zaterdag 2 augustus georganiseerd door het Activiteitenteam van de Swinhove Groep, locatie Swinhove aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht.  
 
Van 10 tot 16.00 bent u van harte welkom om rond te kijken en te bieden of te onderhandelen over de prijs. Natuurlijk is er ook aan de interne mens gedacht, want er zijn broodjes hamburger en er is heerlijk vers en gezond fruit. Brasserie De Heerlijkheid is uiteraard ook gewoon geopend, want daar kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een maaltijd of een lekkere snack!
 
Probeer de auto thuis te laten ivm de ruimte en kom lekker op de fiets of met openbaar vervoer!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.