Werktalent nieuw aan de Stationsweg

06 augustus 2014
Werktalent nieuw aan de Stationsweg

ZWIJNDRECHT - Wie Zwijndrecht binnen rijdt over de brug vanuit Dordrecht ziet de grote verandering die het gebied de afgelopen jaar heeft ondergaan. Het gebied is het begin van de corridoor  zoals het in Zwijndrecht bekend is. Sinds de jaren tachtig zijn er vele plannen geweest met  het gebied waarvan alleen de keuringsdienst van waren en het benzinestation gerealiseerd zijn en  deze laatste is al weer verdwenen.

De transformatie die het hele gebied zou doormaken is niet van de grond gekomen. Van de kantoren achter het station stond al voor  het vertrek van de woningbouwvereniging veel leeg. Het werd vooral antikraak bezet. Door de brand bij Fit for Free is hierin verder verandering gekomen en komt er ook weer leven rond dit gebied waarvan de parkeerplaats recent was aangepast.

Fit For free is afgelopen maandag officieel geopend op deze voor hun nieuwe locatie. Daarmee krijgt het stationsgebied aan twee zijden een nieuw leven en gaat dat verder bruisen. Voor de Fit for Free organisatie was het de afgelopen maanden hard werken om na de brand van hun oude locatie de boel weer op orde te krijgen en lijkt de nieuwe locatie een extra aantrekkelijke plek te worden.

Mede door de al in gang gezette veranderingen rond het stationsplein de opknapbeurt van de Park & Drive en de investeringen in de kantoorpanden aan de voorzijde van het station komt er weer leven in de corridor tussen rijksweg en stationsweg.

Niet alleen de ijssalon en de Subway versterken het gebied maar ook opnieuw een uitzendbureau strijkt er neer, Werktalent. Werktalent zat tot voor kort op kop van de Spuiweg in Dordrecht. In Zwijndrecht aan de stationsweg zit men veel zichtbaarder en ruimer in opzet.

Ook hier draagt  de nieuwe uitstraling van het gebied enorm bij aan de inzet die werktalent neerzet om de juiste mens op de juiste plek te krijgen. 'Jouw talent is ons werk' is hun uitgangspunt. Werkzoekenden of ondernemers zijn welkom, Werktalent is een jonge frisse organisatie waar betrokkenheid en service hoog in het vaandel staan.

Daarmee sluiten ze goed aan op het concept van kantoren aanpak zoals die nu plaatsvindt in het Zwijndrechtse stationsgebied.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.