Foto-expositie ‘WATER-LAND’ verlengd t/m 28 september

22 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Foto-expositie ‘WATER-LAND’ verlengd t/m 28 september

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - De foto-expositie, met foto’s van W.J. (Jan) Buitendijk, in Oudheidkamer De Vergulde Swaen te Zwijndrecht, wordt met een maand verlengd.

De geëxposeerde foto’s, die geïnspireerd zijn op het thema “Water en Land”, zijn van een hoog artistiek gehalte en geven een fraai beeld van wat zich in de natuur afspeelt. Het accent ligt op de Zwijndrechtse Waard, de flora en fauna in onze polders.  

Jan Buitendijk, afkomstig uit Hendrik Ido Ambacht en voormalig scheepsbouwkundige, is  amateurfotograaf en heeft met zijn werk de prestigieuze titel “Bonds Meester Klasse” behaald. Zijn natuuropnames zijn van grote klasse en, gezien zijn voormalige beroep,  maken ook detailfoto’s van binnenvaartschepen deel uit van de expositie.

De tentoonstelling “Water-Land” is dus nog t/m 28 september 2014 te bewonderen in De Vergulde Swaen, Rotterdamseweg 53-55, Zwijndrecht. Toegang is gratis.

Openingstijden: woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en  zondags van 14.00 tot 17.00 uur

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.