Uitstel voor Albatros

25 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Uitstel voor Albatros

ZWIJNDRECHT - De korfballers van het Zwijndrechtse Albatros hebben vanwege de late schoolvakanties uitstel gekregen voor de eerste competitiewedstrijden. Het seizoen start voor Albatros nu op woensdag 3 september met twee thuiswedstrijden van de midweekteams en op zaterdag 6 september barst de competitie helemaal los.

Deze week zijn alle teams in training gegaan en de komende dagen wordt er nog heel wat geoefend. Ook worden in deze periode de indelingen van de teams bekend, dus dat betekent stress voor de spelers en moeilijke keuzes voor de trainers en technische blokken.

Afgelopen zaterdag nam de seniorenselectie van Albatros in ’s Heer Hendrikskinderen deel aan het Tjoba-toernooi. Het tweede team behaalde een verdienstelijke 3e plaats en het vlaggenschip klopte in de finale gastheer Tjoba met 7-13, waardoor de toernooiwinst op naam van Albatros kwam. Het toernooi was een onderdeel van het jaarlijkse trainingsweekend in Zeeland.

Een combinatie van Albatros 3 en 4 oefende bij KCR waar de driekamp grote vertraging opliep vanwege de zware regenval. Pas toen alle plassen verdwenen waren kon er gekorfbald worden.

A1 en A2 speelden op sportpark Develstein tegen Oranje Wit en B1 reisde helemaal naar ONDO in Middelburg voor een oefenpartij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.