Veel klachten vernieuwde voorrangssituatie Ringdijk

15 augustus 2013
Veel klachten vernieuwde voorrangssituatie Ringdijk

ZWIJNDRECHT - De renovatie van de Ringdijk bij de afslag van de van Schaikstraat richting winkelcentrum Walburg heeft al voor veel klachten gezorgd.

De achterliggende bedoeling bij deze renovatie is om de verkeersstroom richting Winkelcentrum Walburg beter te reguleren.

Maar het verkeer op de Ringdijk heeft altijd voorrang gehad, en komt nu bij een kruising waar voorrang verleend moet worden. Heel veel automobilisten hebben hier, volgens omstanders, al heel hard op de rem moeten trappen, omdat ze geen erg in deze veranderde situatie hadden.   

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.