Burgemeester bezoekt Arboretum en 't Weetpunt

13 september 2013
Burgemeester bezoekt Arboretum en 't Weetpunt

ZWIJNDRECHT - Vrijdagochtend 13 september om half elf, heeft de burgemeester van Zwijndrecht een bezoek aan het Arboretum en ’t Weetpunt gebracht.

Hij heeft tijdens zijn bezoek kennis gemaakt met het bestuur van het Arboretum en het bestuur van de Stichting.

Een school uit Hendrik Ido Ambacht, 'De Meander', was juist vanochtend actief bezig met sporen in de natuur te zoeken .

Het was een gezellige bijeenkomst en de burgemeester bewondert het mooie park en de inzet van alle vrijwilligers en de IVN Schoolgidsen die er voor zorgen dat de jeugd dicht bij huis de natuur in komt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.