Burgemeester Dominic Schrijer traint mee met HSV Zwijndrecht

08 mei 2014
Burgemeester Dominic Schrijer traint mee met HSV Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Gisteren, woensdag 7 mei , was het dan zover. Burgemeester Dominic Schrijer loste een belofte in die hij aan het bestuur van de Zwijndrechtse Honk–en Softbalvereniging Zwijndrecht had gedaan: ' Ik train een keer mee met het heren Softbalteam'.  

Het weer was goed, de opkomst uitstekend. De hoofdcoach van de hoofdmacht van het heren Softbalteam, Theo Huizer, overhandigde een ingelijste foto van het gooien van de eerste bal bij de honkballers, aan het begin van dit seizoen, aan de burgemeester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het maken van een gezamenlijke foto, waar zelfs de geblesseerde Jan van Es voor was gekomen, ging de training los.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De heer Schrijer deed zeker niet onder in snelheid en gooien van de bal voor de andere spelers. Het slaan en het fielden vergt dan misschien toch wat meer training, maar ook dat ging onze burgemeester goed af.

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met Gerard  Keuzenkamp, van de Gemeente Zwijndrecht, die 15 jaar geleden bij de Zwijndrechtse vereniging heeft gehonkbald in het team met de huidige voorzitter Gerard Vaandrager, werd een volledige training afgewerkt. Het plezier, maar zeker ook het fanatisme, straalde er vanaf.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop stond er in de kantine nog een heerlijke bitterbal klaar. Voorzitter Gerard Vaandrager was zeer tevreden over deze geslaagde avond: 'Dit is voor herhaling vatbaar. De heer Schrijer en Gerard Keuzenkamp zijn van harte welkom om mee te trainen.

 

 

 

 

 

 

 

Dat de heer Schrijer zich bij ons eerste softbalteam aan gaat sluiten zal, gezien zijn drukke agenda een utopie blijven, maar hij is van harte welkom, want beiden passen heel erg goed in het team. Er was direct een hele goed klik’. 

Wat volgens secretaris Ellen van der Moezel wel voor 99% vaststaat is dat bij het bedrijventoernooi, later die jaar, de Gemeente ook een team zal afvaardigen. Die kans zal de heer Schrijer hopelijk zeker niet laten lopen.

Voor HSV komen er naast de competitie nog meer belangrijke evenementen aan. Zo is de Zwijndrechtse club op zondag 1 juni, de hele dag,  gastheer van de landelijke Beeball-dag, regio Zuid Holland.

Dat betekent dat op die dag 10 tot 20 BeeBall teams (leeftijd 6-11 jaar) aan de Winkelhaak op Bakestein een groot toernooi spelen gecombineerd met veel sport, spel en fun activiteiten. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.