Werkzaamheden Burgemeester van 't Hoffweg tussen 8 en 26 september

29 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Werkzaamheden Burgemeester van 't Hoffweg tussen 8 en 26 september

ZWIJNDRECHT - De hoofdrijbanen van de Burgemeester van ’t Hoffweg (tussen Lindtsedijk en Plantageweg) worden voorzien van een nieuwe constructie. Dit is nodig omdat de weg het einde van haar levensduur heeft bereikt. De constructie wordt in zijn geheel verwijderd en de weg wordt vervolgens weer opnieuw opgebouwd met nieuw asfalt. De werkzaamheden worden uigevoerd in de periode van 8 tot en met 26 september 2014 (mits de weersomstandigheden het toelaten).
 
Verkeersmaatregelen
1.      Afzetting werkterrein volgens richtlijnen CROW;
2.      Het doorgaande verkeer naar de Groote Lindt en De Geer wordt omgeleid via de Plantageweg, Develsingel, Laan van Nederhoven, Kerkweg
3.      Het doorgaande verkeer afkomstig van De Groote Lindt en/of De Geer leiden wij om via de Lindtsedijk, Geerweg en Munnikensteeg > A16, of Lindtsedijk, Stationsweg, Koninginneweg Pieter Zeemanstraat > A 16.
4.      Lokaal verkeer met bestemming Kort Ambacht Zuid e.o. leiden wij om via de Surinamestraat, Karel Doormanlaan, Admiraal de Ruijterweg en Kort Ambachtlaan v.v.
5.      De rotonde ter plaatse van de Kort Ambachtlaan blijft in noord-zuid richting (Admiraal de Ruijterweg <> Kort Ambachtlaan) bereikbaar voor het lokale verkeer.

Voor verdere gegevens en plattegrond: Klik hier.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.