Scouting Panoord organiseert succesvolle teambuildingdag voor gemeente Zwijndrecht

01 september 2014 door Hennie van der Zouw
Scouting Panoord organiseert succesvolle teambuildingdag voor gemeente Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Afgelopen vrijdagmiddag 29 augustus heeft de gemeente Zwijndrecht bij Scouting Panoord haar teambuilding dag gehouden. Om vijf uur ’s middag werd er begonnen en na de aftrap moesten de deelnemers verschillende, soms lastige, opdrachten uitvoeren. De dag werd besloten met een barbecue.

De aftrap werd om 5 uur gedaan door Burgemeester Dominic Schrijer. Daarna legde Roger Orth, voorzitter van Scouting Panoord, aan de aanwezigen uit welke activiteiten er waren ingepland. De opdrachten waren uiteraard geïnspireerd op verschillende scouting activiteiten. Zo moest er bijvoorbeeld een brug gebouwd worden met alleen maar palen en was de klimwand open gesteld voor de deelnemers. Daarnaast organiseerde de christelijke muziekvereniging Celebration een drumworkshop. Gelukkig werkte het weer mee en bleef het tijdens de buitenactiviteiten droog

Een teambuilding dag heeft als doel het versterken van de onderlinge samenwerking en communicatie en het verbeteren van de wederzijdse verstandhouding. Elementen, die bij Scouting ook hoog in het vaandel staan en een belangrijke rol spelen bij de wekelijkse opkomsten. Daardoor leent een dag bij de scouting zich dan ook uitstekend voor teambuilding activiteiten van organisaties zoals de gemeente Zwijndrecht. Burgemeester Dominic Schrijer, die zelf vroeger ook lid was van een scoutingvereniging, onderkent dit dan ook . Hij  was daarbij ook erg enthousiast over de opzet en de organisatie door Scouting Panoord en kijkt dan ook terug op een geslaagde dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.