Mariëlle Braanker verlegt haar grenzen als kunstenaar

09 september 2014
Mariëlle Braanker verlegt haar grenzen als kunstenaar

ZWIJNDRECHT - Net terug van een mooie expositie in een Belgisch kasteel is Mariëlle Braanker gevraagd om exposeren in een galerie in het centrum van Milaan. Daar heeft ze gehoor aan gegeven en is met een aantal glasobjecten richting Milaan vertrokken.

12 en 13 september is ze te vinden op de prestigieuze Rotterdam International Art Fair waar ze ook voor uitgenodigd is, ze staat dan tussen bekende kunstenaars uit de hele wereld.
Ook een expositie in Tongeren en deelname aan de International Glass Art Biennial in België staan dit jaar nog op de agenda.

Maar haar werk blijft natuurlijk ook gewoon te bezichtigen in haar Galerie Glas+ aan het Burg. Doornplein in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.