Is Zwijndrecht aantrekkelijk voor jong en oud?

11 september 2014 door Hennie van der Zouw
Is Zwijndrecht aantrekkelijk voor jong en oud?

ZWIJNDRECHT -  De inwoners van Zwijndrecht zijn uitgenodigd om te reageren op de plannen van het gemeentebestuur. Vragen die aan de orde zijn: hoe gaan we als gemeente het programma van de gemeenteraad uitvoeren, waar leggen we de accenten en wat verwachten inwoners en bestuur van elkaar? Het college van B&W heeft een eerste concept van het uitvoeringsprogramma uitgewerkt.
 
Tijdens een speciale inloopavond voor inwoners op dinsdag 16 september kunnen bezoekers kennis nemen van de plannen van de gemeente en daarover in gesprek gaan. Wie eerder iets wil weten over het uitvoeringsprogramma, kan kijken op www.zwijndrecht.nl. Reacties zijn welkom via communicatie@zwijndrecht.nl, maar inwoners kunnen natuurlijk ook wachten tot de inloopavond.
 
De inloopavond op 16 september is tussen 19.00 en 22.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3. Er zijn diverse kraampjes, waar gemeenteraadsleden, burgemeester, wethouders en gemeentelijke medewerkers klaar staan om informatie te geven en met bezoekers te praten. Er vinden ook drie korte inloopdebatten plaats: van 20.00 tot 20.20 uur over veiligheid, van 20.30 tot 20.50 uur over duurzaamheid en van 21.00 tot 21.20 uur over jeugd, gezondheid en welzijn.
 
De mening van de inwoners bepaalt mee hoe het uitvoeringsprogramma eruit gaat zien. B&W maakt op basis van ideeën en suggesties een nieuw concept dat in het najaar wordt besproken met de gemeenteraad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.