Nieuwe F-team sv Conventus korfbal kent flitsende start

15 september 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe F-team sv Conventus korfbal kent flitsende start

ZWIJNDRECHT - Met ingang van het nieuwe veldseizoen heeft sv Conventus weer een F-team, voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Het nieuw gevormde team kende vorige week een bijzonder flitsende start: de allereerste competitiewedstrijd werd met 2 – 12 gewonnen! De jongste telgen van Conventus speelden hun eerste wedstrijd tegen het F-jeugd team van DSV ’69.

Met de toevoeging van een F-team heeft de korfbaltak van Conventus weer in elke leeftijdscategorie jeugdteams spelen. Met uitzondering van de C- en F-jeugd heeft de op Sportcomplex Develstein zelfs in elke leeftijdscategorie meerdere teams.

Ondanks de groei van Conventus, blijft de vereniging op zoek naar nieuwe (jeugd-)leden. Ook interesse om in de F-jeugd van Conventus te spelen? Dit team traint elke vrijdag van 18:15 tot 19:15 uur. Kinderen van 4 tot 6 jaar (de ‘Kangoeroes’) zijn ook van harte welkom binnen de vereniging en trainen elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur, waarbij de focus ligt op dat ze spelenderwijs kennismaken met de korfbalsport en daarbij sociale vaardigheden opbouwen.
 
Foto-credit: Brenda Bongers / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.