Selectie van Albatros komt tekort en pakt geen punten

15 september 2014 door Hennie van der Zouw
Selectie van Albatros komt tekort en pakt geen punten

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag wist de selectie van de Zwijndrechtse korfbalvereniging geen punten te pakken. Wel was er winst voor senioren 3 en junioren A1.

Het vlaggenschip startte goed en ging gelijk op met Top. Halverwege de eerste helft wist Top echter uit te lopen en gingen de ploegen rusten met een 13-7 tussenstand. Albatros kwam na rust goed uit de startblokken met twee doelpunten van Mattijs Punt, helaas was het niet genoeg voor de winst, 15-14.
Het 2e speelde opnieuw met drie andere heren en maakte tot driekwart van de wedstrijd kans op de winst bij PKC in Papendrecht. Toen Albatros bij 7-8 een strafworp miste en met 10-8 achter kwam leek het verzet gebroken. Het eerste schot van Jiri Verwater zorgde voor 10-9, maar vervolgens wilden de doelpunten bij de gasten niet meer vallen en was de uitslag nog behoorlijk geflatteerd: 15-10.

Het derde team speelde een spannende wedstrijd tegen Rust Roest. De score werd snel geopend door Albatros en pakte 2 punten voorsprong. Rust Roest wist echter wel elke keer de aansluiting te houden, waardoor Albatros niet verder kon uitlopen. Maar de voorsprong werd behouden en Albatros won met 17-15. Ook junioren A1 speelde tegen Rust Roest en wisten met dezelfde uitslag als bij senioren 3 twee punten mee naar huis te nemen.

Een gemakkelijke overwinning voor Albatros 7, dat Eureka 1 met 15-8 versloeg. Wederom opvallende uitslagen bij de E-jeugd. E1 droogde KCC af met 20-0 en E2 speelde PKC van het veld en won met 20-1. Ook E3 wist met ruime cijfers te winnen, 15-3 tegen PKC.
F1 pakte een mooie overwinning op Merwede F2, 11-2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.