Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Baan

15 september 2014 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Baan

ZWIJNDRECHT -  Op 10 september bracht locoburgemeester Robert Kreukniet een bezoek aan het diamanten echtpaar Baan-Verhoeven. De heer en mevrouw Baan traden op 2 september 1954 in H.I. Ambacht in het huwelijk. Zoals toen gebruikelijk zijn ze getrouwd in de woonplaats van de bruid. De bruidegom is geboren en getogen in Zwijndrecht en komt uit een tuindergezin uit Walburg waar hij werkzaam is geweest in het familiebedrijf.

Ook mevrouw Baan heeft groene vingers. Ze heeft jarenlang met plezier als hobby plantjes gestekt. De bruidegom heeft ook als medewerker bij de plantsoenendienst van de gemeente gewerkt. Het huwelijkspaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.