Woonkracht10 past openingstijden aan

22 september 2014 door Hennie van der Zouw
Woonkracht10 past openingstijden aan

DRECHTSTEDEN - Woonkracht10 werkt aan het digitaliseren van haar dienstverlening. Vanaf volgend jaar kunnen huurders hun huurzaken online regelen door in te loggen op ‘mijn woonkracht10’, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In aanloop naar deze digitale dienstverlening, wijzigen wij per 1 oktober onze openingstijden van de vestigingen in Zwijndrecht, Papendrecht en Alblasserdam. Bij het vaststellen van de nieuwe openingstijden hebben we rekening gehouden met de recente bezoekersaantallen per dagdeel. Dagelijks blijft Woonkracht10 van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar.

Nieuwe openingstijden
Voor de drie vestigingen van Woonkracht10 gelden verschillende openingstijden.

De nieuwe openingstijden zijn vanaf 1 oktober:
• Zwijndrecht, Rotterdamseweg: maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur.
• Papendrecht: maandag t/m donderdag van 13.00 - 16.30 uur.
• Alblasserdam: maandag, woensdag en donderdag van 8.30 - 12.30 uur.

Huurders van Woonkracht10 kunnen tijdens deze openingstijden voor huurzaken terecht bij een van deze vestigingen. Daarnaast biedt Woonkracht10 huurders de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Digitaal in het nieuwe jaar
Vanaf volgend jaar hoeven huurders niet meer overal voor langs te komen of te bellen. Zo kunnen zij straks vanuit huis hun persoonlijke gegevens wijzigen, een reparatieverzoek doen, een afspraak inplannen, een betalingsregeling treffen, een klacht doorgeven of een vraag stellen. De verwachting is dat deze mogelijkheden vanaf april 2015 beschikbaar zijn. Tot die tijd werkt Woonkracht10 met man en macht aan de realisatie van de digitale dienstverlening.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.