Korfballers sv Conventus komen één punt tekort in Den Haag

22 september 2014 door Hennie van der Zouw
Korfballers sv Conventus komen één punt tekort in Den Haag

ZWIJNDRECHT - (21 september 2014) – Het eerste korfbalteam van sv Conventus heeft afgelopen zondag opnieuw net naast de eerste overwinning van het seizoen gegrepen. Na een week eerder met twee punten verschil te hebben verloren van Crescendo, kwam het team afgelopen weekend één punt tekort op Dubbel Zes.

Met Dubbel Zes als tegenstander trof Conventus een ploeg dat tot op heden alleen van kampioenschapsleider Korbis had verloren. Ondanks dat het team tijdens de laatste training voor de wedstrijd opvallend fel leek, begonnen de wedstrijd voor de Zwijndrechtse club bijzonder moeizaam. Mede door het feit dat er op echt gras werd gespeeld in plaats van kunstgras en een kleiner dan gebruikelijk veld zag coach Enno Verhoef de achterstand al snel tot 3 – 0 oplopen.

Conventus zou zich vervolgens sterk terug knokken tot 4 – 4, waarna de stand tot 7 – 7 gelijk op bleef gaan. Halverwege de tweede helft brak er echter iets bij Conventus: er werden in het veld teveel foute keuzes gemaakt, terwijl er niet meer gescoord kon worden. Deze fase gaf Dubbel Zes de mogelijkheid om uit te lopen tot 10 – 7. Conventus zou nog met een slotoffensief terugkomen tot 10 – 9, maar kwam tijd tekort om de stand weer gelijk te trekken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.