Bloemen voor redder van 3 jarig jongetje

23 september 2014 door Hennie van der Zouw
Bloemen voor redder van 3 jarig jongetje

ZWIJNDRECHT -  Burgemeester Dominic Schrijer reikte vandaag voorafgaand aan de raadsvergadering om 20.00 uur een bos bloemen uit aan de 16 jarige Daniel de Roo om hem te bedanken voor zijn kordate optreden bij het redden van een 3 jarige peuter uit het water. Vrijdag 5 september was de 3 jarige Raul den Otter in een sloot aan het Berlijnse Plein beland en ging kopje onder. Daniel de Roo fietste op dat moment langs, hoorde gegil,  twijfelde geen moment, sprong in de sloot en haalde de peuter uit het water.

De uitreiking was in de raadszaal van het gemeentehuis,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.