Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van Driel-Fiere

26 september 2014 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van Driel-Fiere

ZWIJNDRECHT -  Locoburgemeester Robert Kreukniet bezocht 22 september het 60 jarige huwelijkspaar Van Driel-Fiere. Namens het gemeentebestuur feliciteerde hij het echtpaar en overhandigde hen een bloemetje.
 
Op 22 september was het 60 jaar geleden dat  de heer P. van Driel en mevrouw K.T. Fiere in Barendrecht in het huwelijk zijn getreden. Het bruidspaar woont al lange tijd in het geriefelijke Heerjansdam. In het werkzame leven heeft de heer Van Driel onder andere 40 jaar gewerkt bij een containeroverslagbedrijf. Het diamanten bruidspaar heeft in familie- en vriendenkring het jubileum gevierd en zal binnenkort met het gezin een weekendje weg gaan.
 
Foto: Thymen Stolk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.