Wethouder reikt Presentatiegids Pelikaan uit

29 september 2014 door Hennie van der Zouw
Wethouder reikt Presentatiegids Pelikaan uit

ZWIJNDRECHT -  Op zaterdag 27 september werd op een drukbezocht PeliDome, voorafgaand aan de wedstrijd Pelikaan 1 - Alexandria ’66 1 (2-0), de 11e editie van de Presentatiegids uitgereikt. En spannend moment, voor het eerst is de gids namelijk in eigen beheer uitgebracht! Dat betekent dat we niet alleen de redactie, maar tevens de advertentieverkoop volledig zelf verzorgd hebben. Na mooie woorden over Pelikaan en de Presentatiegids ging wethouder Kreukniet over tot de uitreiking van de gids aan 1e-elftalspeler Thomas den Boer. Hij werd, als Speler van het Jaar van afgelopen seizoen, dit jaar uitgekozen om op de cover te staan en mocht uit handen van de wethouder het eerste exemplaar in ontvangst nemen.
 
Daarna werden de gidsen uitgedeeld aan een ieder die bij Pelikaan aanwezig was. Reacties waren er in overvloed en zeer positief. De Presentatiegids 2014-2015 is heel goed ontvangen. De Businessclub is dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. We bedanken graag alle adverteerders, iedereen die een (redactionele) bijdrage heeft geleverd en Drukkerij Obreen voor de zeer prettige samenwerking! Wilt u ook graag een exemplaar? Dat kan! De Presentatiegids is in de kantine van Pelikaan gratis af te halen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.