Superwedstrijd van de meiden van Twirlteam Accelerando

29 september 2014 door Hennie van der Zouw
Superwedstrijd van de meiden van Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Wat een super wedstrijd hebben de meiden van Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht gehad in Alphen aan de Rijn. Op zondag 28 september organiseerde twirlvereniging Spirit voor de verenigingen uit de regio een twirlwedstrijd. Zo deed ook Accelerando met 70 optredens mee. Het A- team, uitkomende in de categorie senior intermediate, liet de jury een pakkende show zien.

Deze werd dan ook beloond met een plaatsing voor de nederlands kampioenschappen twirlen dat eind dit jaar / begin volgend jaar zal worden gehouden. Solist Emma Heppenhuis (11 jaar) viel ook enorm in de prijzen. Zij behaalde zowaar 2 promoties op 1 dag bij het onderdeel 2-baton en solo dance. Haar dag kon niet meer stuk.

Zeker niet omdat zij ook met het onderdeel super x-strut haar laatste plaatsingspunten voor het NK behaalde. Vele andere leden van Accelerando behaalden ook bij 1 of meer onderdelen hun laatste plaatsingspunten waardoor ook zij naar de voorrondes van het NK mogen( zoals Manon Pap, Anouk van der Waal, Larissa Leensvaar en Bonita de Ruiter). Al met al een geslaagde dag. Zaterdag 4 oktober zal Accelerando zelf een wedstrijd organiseren in de Develhal in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.