De Notenbalk opent Kinderboekenweek met vossenjacht

06 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
De Notenbalk opent Kinderboekenweek met vossenjacht

ZWIJNDRECHT - PCBS De Notenbalk heeft op woensdag 1 oktober de Kinderboekenweek geopend met een vossenjacht voor alle kinderen en hun ouders. In de week ervoor hingen in de hal van de school ‘selfies’ van alle juffen en meesters met een boek.

Op woensdagavond gingen de kinderen op zoek naar de verklede juffen en meesters die personages uit deze boeken uitbeeldden. Er werd druk gezocht door de kinderen en hun vaders en moeders. Ze vonden kapitein Haak, Roodkapje en zelfs de drie Zware jongens.

Natuurlijk ontbraken Hielke en Sietse Klinkhamer uit de Kameleon niet, zij voeren in een bootje in een sloot in Heer Oudelands Ambacht. Na afloop van de leuke vossenjacht was er natuurlijk drinken met iets lekkers. Zo konden de kinderen, ouders en leerkrachten van De Notenbalk terugkijken op een geslaagde start van de Kinderboekenweek!

Foto: Het team van De Notenbalk verkleed als kinderboekenpersonages

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.