Gemeenteraadslid Liesbeth van Utrecht leest voor op de Margrietschool

09 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Gemeenteraadslid Liesbeth van Utrecht leest voor op de Margrietschool

ZWIJNDRECHT - In het kader van de Dag van de Duurzaamheid op de 10de van de 10de hebben de groepen 2 en 3 van de Margrietschool in Zwijndrecht op dinsdag 7 oktober bezoek gehad van Liesbeth van Utrecht, gemeenteraadslid in Zwijndrecht. Het was ook nog Kinderboekenweek en zij kwam voorlezen op school. De kinderen hebben geluisterd naar het boek van “Mr Finney, het Raadsel van de bomen”, geschreven door Prinses Laurentien.

Op de Margrietschool vinden we lezen erg belangrijk. Elk jaar doen we weer uitbundig mee met de Kinderboekenweek, om het plezier in het lezen te
bevorderen. Dat er zo ook aandacht werd gegeven aan duurzaamheid maakte dit bezoek dubbel leerzaam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.