Promotiefilm over de Zwijndrechtse samenleving 'Wij zijn Zwijndrecht' is online

01 oktober 2014
Promotiefilm over de Zwijndrechtse samenleving 'Wij zijn Zwijndrecht' is online

ZWIJNDRECHT - Op de website van de Gemeente Zwijndrecht lazen we het volgende: "Dinsdagavond 30 september is de film Wij zijn Zwijndrecht in 'première' gegaan. Daarbij waren alle mensen en organisaties die aan de film hadden meegewerkt uitgenodigd. De film is hieronder te bekijken en ook via youtube.

Een jaar geleden ontstond het idee om een promotiefilmpje te laten maken. We wilden een film die ingezet kan worden als reclame voor de Zwijndrechtse samenleving, een film die bij verschillende gelegenheden ingezet kan worden.

Maar wat laat je nou zien over Zwijndrecht in een film van maximaal 5 minuten? We gingen op zoek naar de specifieke kenmerken van Zwijndrecht. Wat is er nou zo bijzonder aan Zwijndrecht? Geen makkelijke vraag!

Mede door de 100 bezoeken van onze burgemeester kreeg ons zoekwerk meer richting: Wat Zwijndrecht bijzonder maakt is de grote maatschappelijke betrokkenheid! We hebben in Zwijndrecht enorm veel particuliere en bedrijfsmatige initiatieven die belangeloos en vrijwillig in en om Zwijndrecht worden georganiseerd.

Het in beeld brengen van die maatschappelijke betrokkenheid bleek een puzzeltocht. We hebben letterlijk en figuurlijk elk filmfragmentje onder loep genomen. We zijn trots op het resultaat wat Frank Trijsburg van Innovisie ervan gemaakt heeft."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.