Albatros B1, C3 en MW2 kampioen

13 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Albatros B1, C3 en MW2 kampioen

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 11 oktober mochten ook de spelers van Albatros B1 en C3 zich veldkampioen van 2014/2015 noemen. Albatros B1 stond onder geen enkele spanning in de wedstrijd tegen hekkensluiter KCR B2. De gehele competitie verliep voor het team van Robin Verwoert en Robbert Pijl al gemakkelijk.

Zo ook de kampioenswedstrijd. Met een overweldigende eindstand van 19-3 zijn de aspiranten van Albatros welverdiend kampioen. Ook waren er bloemen voor Albatros C3. De strijd met GKV/Enomics C2 wonnen de Albatrossers met 7-4. Dit leverde hen een gedeelde eerste plaats op met ACKC C2.

Eerder in de week begroette Albatros ook al een kampioen. Midweek 2 liet er geen twijfel over bestaan en klopte ACKC met 27-7. Met 133 doelpunten voor en 25 treffers tegen in zes wedstrijden was er feest voor Annemarie, Clen, Daan, Eddo, Elwin, Jolanda, Jovanka, Monique, Renee, Renate, Timon en Wouter.

Top uitslagen
Geen kampioenschap, maar wel een top wedstrijd voor D2. Het team scoorde maarliefst 13 doelpunten en liet er slechts één door tegen HLC (Ha). Ook A3 presteerde zeer goed zaterdag. Met 20-7 veegden zij Voltreffers A1 van het veld. De junioren zij nog steeds in de race voor de titel. Zaterdag 18 oktober spelen zij de kampioenswedstrijd tegen KCR A4.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.