Echtpaar Van den Bout viert diamanten bruiloft

13 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Van den Bout viert diamanten bruiloft

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM-  Locoburgemeester Aaike Kamsteeg bezocht het echtpaar Van den Bout-Cranendonk te Heerjansdam om hen namens de gemeente Zwijndrecht te feliciteren met hun diamanten bruiloft.

De heer en mevrouw Van den Bout trouwden op 5 oktober 1954 in Rotterdam, waar zij beiden geboren zijn. Het echtpaar heeft twee kinderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.