Zwijndrechtenaren zorgen samen voor schone leefomgeving

16 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Zwijndrechtenaren zorgen samen voor schone leefomgeving

ZWIJNDRECHT - Ruim 50 Zwijndrechtenaren doen het inmiddels al; het opruimen van zwerfafval. Samen zorgen zij voor een schone woon- en leefomgeving omdat zij trots zijn op hun gemeente. In plaats van zich te ergeren stropen zij de mouwen op en pakken samen het probleem aan. Doet u ook mee?

Rondslingerend vuil is een veelvoorkomend en groeiend probleem waar veel mensen zich aan storen. Het afval is ontsierend, slecht voor en milieu en daarnaast blijkt in de praktijk dat in een vervuilde buurt meer afval weggegooid wordt. De gemeente Zwijndrecht investeert volop in een schone gemeente maar heeft daarbij ook de hulp van haar inwoners nodig. Om de schoonmakende Zwijndrechtenaren tegemoet te komen, geeft de gemeente Zwijndrecht daarom gratis afvalgrijpers uit. Elke bijdrage is welkom, elke dag of eens per twee weken, samen of alleen, de straat of het sportveld. Al met een kleine schoonmaakactie kan een grote en blijvende verandering in gang gezet worden.

Ook aan de slag?
Wilt u ook meehelpen aan een schoon Zwijndrecht? Haal dan de gratis afvalgrijper op bij kinderboerderij de Kiboe-hoeve, Parklaan 7 te Zwijndrecht. Op werkdagen is de kinderboerderij van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend, op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.