Verloren iPhone terecht vanwege doorzetten medewerkster Gemeentewinkel

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Verloren iPhone terecht vanwege doorzetten medewerkster Gemeentewinkel

ZWIJNDRECHT - Gevonden voorwerpen op het gemeentehuis. Veel mensen weten niet dat zij aangifte kunnen dien bij de gemeente als ze hun telefoon of ander bezit zijn verloren. Zo ook de zoon van mevrouw Kaptein die zijn iPhone al zo’n twee maanden geleden is kwijt geraakt.

Zijn verloren iPhone is door de eerlijke vinder naar het gemeentehuis gebracht. Omdat de telefoon geblokkeerd was, was het een hele toer om de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Medewerkster Anique Prinse van de Gemeentewinkel is het via een omweg gelukt te achterhalen van wie de telefoon was. Afgelopen week kon zij de telefoon aan een blije zoon van mevrouw Kaptein overhandigen.

Aangifte verloren voorwerpen bij Gemeentehuis
Sinds juli 2012 kunt u bij de gemeente aangifte doen als u uw telefoon of ander waardevol voorwerp bent verloren. Voorheen deed u dat bij de politie. Bent u iets verloren meld dit dan aan de gemeente. Gevonden voorwerpen kunt u melden bij de gemeente of brengen bij de receptie van het gemeentehuis.

U kunt aangifte doen van een verloren voorwerp op de volgende manieren:
- via het webformulier “Verloren voorwerpen” op http://www.zijndrecht.nl/
- telefonisch via ons telefoonnummer 14 078
- Tijdens de openingstijden aan de balie van de afdeling Gemeentewinkel

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.