Sv Conventus presenteert Renate du Buisson als nieuwe voorzitter

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus presenteert Renate du Buisson als nieuwe voorzitter

ZWIJNDRECHT -  Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van sv Conventus heeft de Zwijndrechtse vereniging Renate du Buisson als nieuwe voorzitter gepresenteerd. Renate neemt het stokje over van Roger van Toorn, welke zich na twee jaar voorzitterschap op andere taken binnen de vereniging gaat richten.
 
Renate werd voor deze functie zelf benaderd door het bestuur van Conventus. Na hier eerder geen tijd voor te hebben gehad, was deze situatie nu verandert en pakte ze de mogelijkheid met beide handen aan. De Zwijndrechtse is al twaalf jaar voor de fusievereniging actief als handbalspeelster en blijft haar taken als voorzitster combineren met het spelen van handbalwedstrijden.
 
“Mijn doel voor de komende jaren is dat sv Conventus een open en transparante club blijft, waar een goede communicatie is tussen en met leden, ouders, vrijwilligers en bestuur,” legde Renate uit over haar doelstellingen. “Sv Conventus moet dan nog steeds een plek zijn waar men zich thuis voelt. Mijn motto is dan ook: iedereen is even belangrijk!”
 
Sv Conventus is een kleine, gezellige vereniging die met hand- en korfbal twee dynamische teamsporten aanbiedt, gecombineerd met veel activiteiten voor de leden. Door de relatieve kleinschaligheid is het mogelijk dat binnen de vereniging de individu centraal staat.

Fotografie: Rogier van Toorn overhandigt de voorzittershamer aan Renate du Buisson. Foto-credit: Patrick Straver / sv Conventus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.