Sv Conventus organiseert hand- en korfbalclinic in de herfstvakantie

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus organiseert hand- en korfbalclinic in de herfstvakantie

ZWIJNDRECHT - Sv Conventus biedt kinderen gedurende de herfstvakantie de mogelijkheid om kennis te maken met de hand- en korfbalsport. Op vrijdag 24 oktober organiseert de vereniging in samenwerking met de Toppies een clinic voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Tijdens de clinics maken de kinderen onder leiding van Conventus’ eigen (jeugd-)leden spelenderwijs kennis met de twee sporten die Conventus te bieden heeft. De clinics worden van 13:00 tot 16:00 uur gegeven in de Develsteinhal en op de sportvelden van de kleine, gezellige vereniging op Sportcomplex Develstein aan de Develsingel (naast het Develstein College).

Kinderen die tijdens de clinics enthousiast worden van de hand- of korfbalsport kunnen altijd vrijblijvend een keer met de teams meetrainen en kunnen zelfs de eerste drie maanden voor slechts 10 euro meespelen.

Door de nieuwe aanwas van jeugdleden heeft de korfbaltak van de vereniging begin dit seizoen bijvoorbeeld uit kunnen breiden met een F-team. Ondanks dat het team volledig nieuw was, is het wel direct als tweede geëindigd in de tweede klasse. Dat alleen Sporting Delta te sterk was kon het team weinig deren: na de laatste wedstrijd met 0 – 14 te hebben gewonnen wedstrijd kon de tweede plaats met lekkere frietjes worden gevierd!
 
Foto-credit: Linda Dijk / sv Conventus

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.