Overdonderend seizoenseinde nadert voor Accelerando

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Overdonderend seizoenseinde nadert voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 18 oktober 2014 is een dag die Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht niet zo gauw zal vergeten, want dit was de dag dat de leden voor hun harde trainen spetterend werden beloond met mooie hoge punten voor hun routines. Er werden zelfs 10 promoties behaald. Een ongekend hoog aantal op 1 wedstrijd.

De meiden waren dan ook in extase. De duo's die een promotie wisten te behalen waren Amber van Ooijen & Xanthi Romein, Romy Kruyt en Emma Heppenhuis (bij het onderdeel duo twirling preteen beginner) en Amber van Gelder en Bonita de Ruiter (bij het onderdeel duo dance junior beginner). De solisten die een promotie behaalden bij het onderdeel 1-baton waren Amber van Ooijen (preteen beginner), Manon Heppenhuis en Amber van Gelder (junior beginner)en Marleen Burgmans (senior beginner).

Manon Heppenhuis wist ook bij het onderdeel 2-baton een promotie binnen te slepen. Bij het onderdeel super X-strut wist ook Emma Heppenhuis haar 2e promotie te behalen. Iris Opmeer (uitkomende in de categorie solo dance intermediate) behaalde ook een promotie met haar mooie pakkende show op de muziek van Marco Borsato "morgen zal het vrede zijn".

De leden van Twirlteam Accelerando gaan met volle moed op 1 november deelnemen aan hun laatste wedstrijd van dit seizoen waarna zij zich zullen opmaken voor de nederlands kampioenschappen twirlen. De feestvreugde bij Accelerando is groot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.