Groote Lindt compleet in het nieuw

27 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Groote Lindt compleet in het nieuw

ZWIJNDRECHT - Nadat eerder alle teams in het nieuwe Quick tenue waren gestoken ontvingen voorbije week bij voetbalvereniging Groote Lindt alle teams de nieuwe trainings/presentatie pakken waardoor nu alle teams zich kunnen presenteren en voetballen in identieke tenues en trainings/presentatie pakken. Een en ander is het uitvloeisel van het Groote Lindt / Stichting Opkikker Kledingplan. Stichting Opkikker siert dan ook de achterkant van de voetbalshirts terwijl ING als hoofdsponsor de voorkant vult. De mouw sponsoren zijn Louis Ruys en Sanid-Dump. De voetbaltassen zijn beschikbaar gesteld door het

Sponsorcollectief.
Overigens presteert Groote Lindt ook goed in het landelijke klassement van het Vullen of Voeden programma, een initiatief van RTL presentator Wilfred Genee. Groote Lindt bereikte in de maand September een fraaie 7e plaats in het landelijk klassement.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.