Steven de Graaf nieuwe selectietrainer Albatros

03 november 2014 door Hennie van der Zouw
Steven de Graaf nieuwe selectietrainer Albatros

ZWIJNDRECHT - Met ingang van het seizoen 2015-2016 wordt Steven de Graaf de nieuwe trainer van de Zwijndrechtse seniorenselectie.  Gesprekken met de 30-jarige Papendrechter leidden afgelopen week tot een definitief ja waardoor Albatros gelukkig al in een vroeg stadium een opvolger voor de vertrekkende Karim Ratoube heeft weten te vinden.

Steven de Graaf is op dit moment aan zijn vierde seizoen bij het KCR bezig dat toevallig komend weekend te gast is bij het Vogeltoernooi. Hij bracht de Ridderkerkse fusieclub op het veld op het niveau van de Overgangsklasse en in de zaal speelt KCR 1in de 1e klasse.

De oud PKC-speler en international zal binnenkort het contract tekenen dat hem voor minimaal een jaar aan Albatros verbindt met de intentie om meerdere jaren aan te blijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.