Slaan en stelen mag bij HSV Zwijndrecht

04 november 2014

ZWIJNDRECHT - In de maand november houdt honkbal en softbalvereniging Zwijndrecht try outs voor de jeugd van Zwijndrecht en omstreken.

Zaterdag 15 november: honkbaltraining voor zowel jongens als meisjes van 12 tot en met 15-jarigen.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en heb je zin om een sport te doen waarbij je mag slaan en stelen? Kom het eens proberen: op zaterdag 29 november kun je bij honkbal en softbalvereniging Zwijndrecht kennis maken met deze mooie sport. Na afloop ligt er een lekkere pannenkoek voor je klaar.

Om deel te kunnen nemen moet je je AANMELDEN via:beeballzwijndrecht@hotmail.com of via www.toppie.nl (dit geldt voor de kinderen tot 12 jaar). Ben je 12 jaar of ouder dan moet je je AANMELDEN via beeballzwijndrecht@hotmail.com of contact@mattiezwijndrecht.nl.

Je krijgt een gevarieerde training waarbij alle technieken aan bod komen onder leiding van een ervaren trainer. Lijkt jou dit leuk? Kom langs en doe mee en neem gelijk een vriend of vriendin mee.

Programma:     zaterdag 15 november

12.00-13.00 voor jongens van 12 tot en met 15

13.15-14.15 voor meisjes van 12 tot en met 15

zaterdag 29 november

09.30-10.45 voor 9 tot en met 11-jarigen

10.45-11.45 voor 5 tot en met 8-jarigen

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.