O&O Clubkampioenschappen onder grote publieke belangstelling gespeeld

10 november 2014 door Hennie van der Zouw
O&O Clubkampioenschappen onder grote publieke belangstelling gespeeld

ZWIJNDRECHT - Zondag  heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O de clubkampioenschappen individueel toestelturnen van haar jongens/herenselectie  verwerkt. Deze kampioenschappen werden gehouden in haar eigen permanent ingerichte turnhal aan de Uilenvliet.

Onder grote publieke belangstelling streden de turners in vijf verschillende divisies en in zeven verschillende leeftijdscategorieën om het eremetaal.
Het publiek genoot van het fraaie turnwerk met tal van gewaagde combinaties.

Na een sportieve en spannende strijd kwamen de volgende winnaars uit de strijd.
Goud was er voor Paul de Jongh, Bodi Winkler, Arjan de Veer, Martijn de Veer, Dennis Swinkels, Bas Vuik, Yuri Visser, Lance Visser, Jelle van der Zouwen, Gijs Franken, Kenji Paizs, Kevin van Sonsbeek, Koen Kappetijn, Jens van der Helm,  Bradley Noordzij, Gijs Peters, Dyon Purperhart, Jordy Hagestein, Thomas van der Helm, Damian Manneken, Koen van den Ende, Nordin Kool.

Zilver werd omgehangen bij Martijn Bal, Daniel Qualm, Leon van der Wel, Damian Scheper, Martin Mange.
Het brons kwam in handen van Soulaiman Tajjiou, Peter Breedveld

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.