Wederom punten voor de selectie van CKV Albatros

17 november 2014 door Hennie van der Zouw
Wederom punten voor de selectie van CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - De selectie van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros weet de goede trend van vorige week door te zetten en zowel het vlaggenschip als de reserves pakken punten.

Het vlaggenschap kwam met 1-0 achter, maar pakte daarna het initiatief. Albatros kampte met twee lastige lange heren van Reflex, maar gelukkig had Stefan den Hoed zijn scorend vermogen weer. In het andere vak kon er volop geschoten worden en konden met name Chantal Cornfield en Jurriën Kwaak zich uitleven. Bij rust leidde Albatros met 11-13 en hoewel de voorsprong varieerde tussen 1 en 4 punten kwam deze niet meer in gevaar: 16-20.

Albatros 2 stond bij rust nog met 9-8 achter, maar tapte in de tweede helft uit een ander vaatje. Alex Kok maakte de 9-9 en uitblinkster Mariska Barendregt bouwde de voorsprong uit naar 9-11 en toen was het verzet van VEO 3 gebroken. Uiteindelijk scoorde de thuisploeg nog maar één keer: 10-19!

Het derde en vierde seniorenteam speelde allebei een goede wedstrijd maar konden het niet bolwerken tegen respectievelijk HKC 3 en Animo 2. Junioren A3 speelde een spannende wedstrijd tegen KCR. Albatros pakte een voorsprong van 4 punten, maar KCR wist snel terug te komen op gelijke hoogte en nam zelfs even de voorsprong. Albatros knokte zich terug en wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken, 14-13.

Een grote uitslag voor E1, zij wisten maar liefst met 18-0 te winnen van NIO E1. Ook een knappe prestatie van E4, na een 4-1 achterstand wisten ze met 4-7 te winnen van Oranje Wit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.