Kinderboerderij de Kiboe-hoeve weer gesloten

21 november 2014 door Hennie van der Zouw
Kinderboerderij de Kiboe-hoeve weer gesloten

ZWIJNDRECHT - Knderboerderij de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht is wederom gesloten in verband met een nieuwe uitbraak van Vogelgriep in de gemeente Ter Aar. De kinderboerderij is uiterlijk tot zondag 23 november 14.00 uur gesloten. Er is absoluut geen sprake van vogelgriep bij  de Kiboeve. Deze maatregel is van overheidswege uitgevaardigd en geldt voor alle kinderboerderijen in Nederland. De Kiboeve-hoeve zal tot die tijd geen bezoekers op het terrein toelaten.

Vogelgriep in  Ter Aar
Donderdagmiddag is bekend geworden dat er een nieuwe besmetting van vogelgriep is vastgesteld in Ter Aar, boven Alphen aan de Rijn. Het is nog niet bekend of het om de besmettelijke hoogpathogene of minder besmettelijke laagpathogene variant gaat. Uit voorzorg zijn alle kinderboerderijen in Nederland voor publiek tijdelijke gesloten tot er meer duidelijkheid is over de vogelgriep.

Meer informatie over de vogelgriep en maatregelen zijn te vinden op de website van de Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen en de overheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.