Zilver voor O&O bij Nederlandse Kampioenschappen voor Clubteams Dames

24 november 2014 door Hennie van der Zouw
Zilver voor O&O bij Nederlandse Kampioenschappen voor Clubteams Dames

ZWIJNDRECHT - De meisjes/damesselectie toestelturnen van de de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O heeft het voorbije weekend deelgenomen aan de in Amsterdam gehouden Nederlandse kampioenschappen voor clubteams.

In de categorie Jeugd N2 wist het O & O-team bestaande uit Esmé van Geldorp, Deandre de Camps, Desiree Storm en Caitlin van de Graaf knap het nationale zilver voor zich op te eisen. Met een totaalscore van 106,542 punten kwamen deze turnsters slechts 0,8 punten tekort voor de landstitel.
O & O had verder haar vertegenwoordiging in de categorie A en in de categorie C. In beide categorieën eindigde zij na een sterk geturnde wedstrijd op een vijfde plaats.

Het team in categorie A bestond uit Naomi Visser, Faye Boorsma, Femke Konings en Elyne Bickel en kwam tot een eindscore van 139,575.
Cyane Cromarty, Marit Kooiman, Jente van de Kruk, Aranka Gàl en Bridget Hogeweg vormden de ploeg die uitkwam in de C-categorie. Hun teamtotaal bedroeg 128,992.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.